Basisschetsen Appartementen

 

U vindt hier de voorlopige plattegronden van de geplande appartementen van 40, 60 en 75m2. Op basis van de in de afgelopen maanden gevoerde gesprekken met belanghebbenden, seniorenoverleg, enzovoort, is er nu ook een mogelijkheid gecreëerd om met name bij het grotere woningtype ook een bovenverdieping te realiseren met 2 of 3 slaapkamers met een aanvullende oppervlakte van 60m2. Het betreft voorlopige plattegronden. Zodra het licht bij de gemeente Wierden op groen staat met betrekking tot het definitieve initiatiefplan zal in overleg met geïnteresseerden gekeken gaan worden naar de meest optimale en gewenste indelingen.

Type A

Appartement-type voor 1 persoons huishouden.

Type B

Appartement-type voor 2 persoons huishoudens.

Type C

 

Appartement-type voor 2 persoons huishoudens. Dit type heeft een badkamer die bereikbaar is vanuit de slaapkamer en beschikt over een tweede toilet in de hal. 


Plattegronden van mogelijke bovenverdiepingen bij appartement-type D

Appartement-type D met bovenverdieping. Op de benedenverdieping is een trap gesitueerd naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping kunnen 2 of 3 slaapkamers gesitueerd worden. De totale oppervlakte van de bovenverdieping zal 60m2 bedragen. 

Bovenverdieping A van appartement-type D met kleine badkamer en drie slaapkamers met een totale oppervlakte van de bovenverdieping van 60m2.

Bovenverdieping B van appartement-type D met grote badkamer en twee slaapkamers met een totale oppervlakte van de bovenverdieping van 60m2.

Schematische weergaven woningtype D met bovenverdieping.

Schematische weergave van voorgevel appartement-type D met bovenverdieping.

Schematische weergave van doorsnee woningtype D met bovenverdieping.


Plattegrond van de geplande 31 woningen.

Plattegrond van de 31 appartementen die rondom het 'Huis van de Wijk' zullen worden gesitueerd met een oppervlakte variërend van 40, 60 en 75m2.

 

Het plan omvat:

  • 10 appartementen van 40 m2 voor 1 persoons huishoudens
  • 11 appartementen van 60 m2 voor 2 persoons huishoudens
  • 10 appartementen van 75 m2 voor 2 persoons huishoudens.

 

 

Het betreft hier een conceptplan en is nog onderhevig aan de inbreng van participanten, toekomstige bewoners, bewoners van aangrenzende percelen en eisen en wensen van de provincie en de gemeente Wierden.

Impressies plan "Aan de Weuste"

Participanten:  Eigenaren van de percelen Woestendijk 2 en Weusteweg 13

  • Bert Evenwel (overleden 24 aug. 2018) en Herman Jonker
  • Jan en Marian Henning

Project coördinatie: Ton van Wijck

Project ontwerp: Bouwkundig Ontwerpburo Martin Oostenrijk